«Reiki er en enkel metode til healing og selvutvikling."

I 2003-2004 møtte jeg den såkalte «veggen» som følge av en livskrise. Etter en behandlingstime hos min gode alternative behandler, tipset hun meg om boken Sjelens Hjerte av Gary Zukav.

Jeg dro på PM Danielsen for å kjøpe denne boken. Når jeg stod der ble jeg trukket mot en rød bok som lyste mot meg. Jeg tok boken opp og greide ikke å legge den fra meg igjen. Den hette Reiki Healing og Selvutvikling for alle. Denne boken kom til å endre mitt liv på mange måter. 

Jeg kjøpte begge bøkene, men det var denne røde boken jeg begynte å lese i med en gang jeg kom hjem. Jeg satte vekkerklokken til å ringe en time tidligere om morgenen, så jeg kunne lese en time før jeg dro på jobb. Etter ca. en uke ringte jeg forfatteren av boken, Tove Irene Anderssen og meldte meg på kurs i februar 2005. Dette ville jeg og lære.

På det kurset lærte jeg Reiki 1 som jeg brukte på meg selv. Gikk så videre og lærte Reiki 2 og etter hvert Reiki 3.

I september 2006 dro jeg til Kreta på Reikimesterlærerkurs. Nå ville jeg bli Reikimesterlærer, så jeg kunne lære andre denne fantastiske metoden. Gikk i lære frem til juni 2007. Da var jeg endelig Reikimesterlærer.

Jeg hadde mitt første kurs i 2008, og etter den tid har jeg holdt mange kurs i alle gradene. Senere har jeg tatt flere fordypningskurs i reiki, samt shoden og okuden som er den japanske metoden.

 
  • Reiki 1: Her lærer du å bruke reiki på deg selv og andre (Mennesker og dyr) ved at du legger hendene på 12 posisjoner på kroppen. Dette kurset åpner din healingkanal. Kurset er praktisk lagt opp slik at du blir trygg og fortrolig med å bruke reiki.

Varighet: 2 dager + 1 oppfølgingskveld.

Pris: 2000 kr

 
  • Reiki 2: Reiki 2 er en fordypning av det du har lært på Reiki 1. På Reiki 2 kurset lærer du 3 symboler. Ett som forsterker healingevnen. Ett som harmoniserer, og ett sendesymbol som du bruker i fjernhealing blant annet. Kurset er praktisk lagt opp slik at du blir fortrolig med teknikkene og symbolene.

Varighet: 2 dager + 1 oppfølgingskveld.

Pris: 2500 kr

 
  • Reiki 3: Er en forsterkning av Reiki 1 og Reiki 2. Her lærer du de såkallte mestersymbolet som forsterker alle nivåer av reiki. Dette symbolet styrker intuisjonen, dine skapende evner og virker sterkt transformerende på alle plan i livet ditt

    Varighet: 2 dager + 1 oppfølgingskveld.

Pris: 3000 kr

 

Alle som har tatt Reikikurs hos meg får invitasjon til å delta gratis på mine Reikitreff.